Iarna 2012

luni, 23 mai 2011

Ce accesorii sa folosesc?

Cum aleg accesoriile potrivite?

 Adevărul este ca,pentru a fi eleganta nu tine totul numai cum iti asortezi hainele. Doar alegerea unor haine frumoase nu este suficient pentru a completa look-ul.Ai nevoie de unele accesorii la fel de importante in modă şi eleganta,care completeaza lookul si aduc schimbari radicale.






 Cum aleg bijuteriile care mi se potrivesc?
  
Alegerea cumpararii unei bijuterii poate fi o experienţă complicata, confuza şi, uneori, chiar frustranta. Următorul articol va ajuta să alegeţi să cumperati bijuterii pe baza nuanţei pielii dumneavoastră şi forma fetei, doi factori care sunt foarte importanti pentru alegerea ta.




Determina tonul pielii tale. Localizeaza o zonă de pe corpul tau, în cazul în care venele sunt vizibile, de obicei, încheietura mâinii serveşte ca punct de referinţă bun. Bazat pe culoarea venelor tale, tonul pielii se poate încadra într-una din cele două categorii, rece sau cald:


 Tonurile de piele rece sunt identificabile prin venele colorate albastrui. Persoanele cu tonuri de piele rece pot observa tonalităţile roz sau roz-roşu atunci când se uita în oglindă. Culoarea ochilor poate varia de la albastru deschis la maro închis. Majoritatea oamenilor au pielea rece, inclusiv persoanele cu pielea inchisa la culoare sau persoanele bronzate.
Tonurile calde ale pielii sunt identificabile prin vene verzui colorate. Persoanele cu tonuri ale pielii mai calde pot observa tonalităţile galben sau auriu atunci când se uită în oglindă. Culoarea ochilor poate, din nou, fi de orice culoare. Oamenii a caror culoare naturala a parului este roşu, portocaliu, sau blonde au intotdeauna tonul pielii cald. Uneori, parul poate fi maro, dar va avea o tentă roşiatică. Persoanele cu pielea mai inchisa, de obicei nu au tonul cald.

 Alegerea unei culori de bijuterii şi complementarele acesteia
Tonurile reci de piele favorizeaza metalele, cum ar fi: argint, platina, si aur alb.
Tonurile calde ale pielii favoarea metalele, cum ar fi: aur, cositor, alamă, şi cupru.
Culori complementare:
Tonurile de piele reci favorizeaza pietre, cum ar fi: diamante şi perle albe. Bijuteriile potrivite: roz, violet, albastru, rosu, magenta.
Tonurile calde ale pielii favoarizeaza pietre, cum ar fi perle sau coral de aur tonifiat.Bijuteriile potrivite:culori de pamant, cum ar fi maro, portocaliu, verde, galben si de asemenea, turcoaze.



Ce geanta sa aleg?
Geanta ta este tot atât de importantă, deoarece se adauga la factorul de eleganta si (speram), reuşeşte să realizeze unul din lucrurile importante. Nu, nu te poti afisa cu un rucsac, indiferent de cat de scump este. Un geanta din piele este întotdeauna o alegere potrivita . Atâta timp cât geanta ta nu arata ca acesta a fost cumpărata de la un târg de vechituri, va fi bine. Amintiţi-vă, punctul trebuie să fie subestimat în eleganta dvs, astfel încât să nu efectueze atentia care vi se acorda. De asemenea, la modă ,ca brand este Chanel, dar mult mai perfectionist este Louis Vuitton!
ATENTIE ! faptul ca te rasfeti pe tine nu inseamna ca esti plina de figuri, din contra, occidentalii si oamenii cu o gandire pozitiva agreeaza respectul pe care ti-l acorzi prin felul cum te imbraci.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu