Iarna 2012

duminică, 22 mai 2011

Cum sa arat sexy?

 Ghid util pentru a arata sexy

Fii curata. Fa baie cel puţin o dată pe zi. Senzaţia de curat este crucială. Spalati cu un sapun frumos mirositor corpul de trei ori cu un burete de baie si acesta va a avea un miros mai puternic. Stai acoperita pe pat cu un prosop uscat, si foloseste o lotiune de corp . Nu neglija mâinile, coatele, şi picioarele. Dacă la baie folosesti un sapun cu miros de citrice, incearca,de asemenea dupa baie o lotiune cu miros asemanator,de citrice.
     
 




 Igiena dentara este foarte importanta , aceasta include periaj, folosirea atei dentare şi chiar apa de gura. Curăţaţi limba ta cu un aspirator de limba sau o lingură în fiecare dimineaţă pentru o respiratie proaspata. Obţine un control si curata dintii de multe ori pe zi. Investeste într-o periuţă de dinţi bună, alege apa degura.Pastreaza intodeauna un spray de gura la tine.



Ingrijeste-te

. Foloseste ceea ce ai la indemana. Pastreaza totul din jurul tau curat si ordonat. Igiena degetelor de la picioare e foarte importanta. Un lac de unghii este necesar,folositi o culoare bej,simpla, pentru a putea face modificari in ce stil doriti. Pentru aranjarea sprancenelor, sfatul este sa mergeti la un profesionist in domeniu. O dată la 2-3 saptamani te poti rasfata la un spa,apoi va puteti ocupa de manichiura, pedichiura.


   
Cum sa-mi ingrijesc parul?
Ingrijirea parului. Fa un drum la salonul de coafură.O schimbare a coafurii, un nou stil te va face sa te simti mai sexy si increzatoare. Opteaza pentru ceva natural şi nu prea dramatic,cel putin o data pe luna. Extensiile sau adăugarea unei peruci pot schimba radical lookul tau de zi cu zi si "wow"-ce transformare. Studiile arata ca majoritatea barbatilor sunt mai atrasi de parul mai lung. Acest lucru se datorează faptului că lungimea parului este asociat cu sanatatea; dacă esti bolnava, primul lucru pe care organismul il opreşte,este cresterea parului.Şi bineinteles un barbat este atras de o femeie sanatoase cu un par sanatos.
 



  Cum sa-mi ingrijesc pielea?
Ingrijirea pielii. Fa un abur facial timp de 10 minute pentru a-ti deschide porii şi a scăpa de puncte negre şi acnee. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de un bol de apă clocotită şi un prosop, şi doar stai cu fata în abur, folosind prosopul ca un cort mic deasupra capului şi cu fata in bol. Spala-te pe fata imediat după aceea, cu o lotiune de curatare pentru tipul dumneavoastră de piele. Apoi clateste fata cu apa race pentru a inchide porii sau, alternativ, puteti masa zona faciala cu un cub de gheata5. O alternativa la aceasta este de a folosi un exfoliant facial pentru a scapa de celulele moarte ale pielii.








 De asemenea, reţineţi, încrederea este cheia. Sex-appeal implică o credinţă în tine care te face sa fi sexy. Cele mai multe persoane publice sau chiar starlete de film îşi manifesta senzualitatea prin increderea de sine. Chiar şi un simplu zambet prezinta încredere şi recurs. De fapt,acesta este punctul de plecare pentru a începe senzualitatea cu încredere.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu